Solusi inovatif kanggo bisnis F & B lan Eceran.

Gawe keterlibatan pelanggan sing luwih apik kanthi solusi sing gampang digunakake.

Solusi digital inovatif kanggo bisnis F & B lan Eceran.

Gawe keterlibatan pelanggan sing luwih apik kanthi solusi sing gampang digunakake.

News

6 Alasan Apik kanggo para pedagang F & B nyedhiyakake WiFi Gratis.

Portal Captive

Kepiye cara monetisasi saka nawakake Wifi gratis?


Sinau luwih lengkap babagan alat pemasaran Wi-Fi sing mbantu sampeyan nyiarkan promosi, warta, lan acara paling anyar menyang pangguna Wi-Fi Gratis. Fitur login sosial lan alur kerja sing kuat ndadekake gampang lan pemasaran maneh kanggo konsumen.

Advertise with us

Temokake carane nggawe dhaptar pariwara ing Jaringan Wifi

Product

Ganti lalu lintas online menyang kunjungan offline.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
youtube
Persetujuan kanggo nampilake konten saka Youtube
Vimeo
Persetujuan kanggo nampilake konten saka Vimeo
Google Maps
Persetujuan kanggo nampilake konten saka Google